Begraafplaatsen voorzien van informatieborden

Aan de begraafplaats in Zogge werd ook een gloednieuw bord geplaatst.
RV Aan de begraafplaats in Zogge werd ook een gloednieuw bord geplaatst.
Op vier plaatsen in Hamme heeft het gemeentebestuur informatieborden voorzien aan de begraafplaatsen in de gemeente. Het gaat om de kerkhoven aan Zogge, Moerzeke, Kastel en Hamme-Centrum. De borden zijn geplaatst aan de ingang van alle begraafplaatsen. 

“De vernieuwde borden zijn veel duidelijker en moeten onze inwoners beter kunnen informeren", aldus schepen van Begraafplaatsen Koen Mettepenningen. Op de borden kan je onder meer de openingsuren vinden van het kerkhof. Ook enkele aandachtspunten werden aangebracht, hierbij wordt vermeld dat je niet met de auto op de begraafplaats mag. Drie dagen voor Allerheiligen mogen er ook geen werken worden uitgevoerd. Wie nog meer vragen heeft kan ook terecht bij de dienst Burgerzaken. Het telefoonnummer staat hier ook op vermeld. “We zijn blij dat we de nieuwe borden hebben geplaatst, zij geven nu een duidelijk overzicht", klinkt het. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.