‘Total body work-out’ op supboard in openluchtzwembad Hamme is groot succes

Geert De Rycke
De gemeente Hamme, Venga VZW, en Meirdam sport hebben er voor het eerst een leuke samenwerking op zitten in het openluchtzwembad van Hamme. Er werden vier sessies ‘Total body work-out’ op en supboard gehouden op het water in het zwembad. “De bedoeling was om eerst maar drie sessies te doen, maar de vraag was bijzonder groot”, zegt Raf Delagaye van VZW Venga. 
Geert De Rycke

De afgelopen vier weken werd het zwembad op dinsdag telkens omgetoverd tot een plaats voor aan het lichaam te werken op een supboard. Per sessie waren er 25 deelnemers, iets wat de organisatie niet verwacht had. “Door het succes hielden we zelf een extra sessie. Het zwembad was de perfecte locatie om dit te organiseren”, zegt Raf. Ook de eerste samenwerking met de gemeente was een schot in de roos. “Alles verliep perfect en het is leuk om samen te werken met de sportdienst van Hamme. Wij willen hier zeker nog een vervolg aan breien in de toekomst en komen waarschijnlijk volgend jaar al terug”, besluit Raf. 

Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.