Vriendenkring Nieuw Rodenem organiseert garageverkoop voor het goede doel

De garageverkoop vindt onder andere plaats in de wijk Nieuw Rodenem.
Mozkito De garageverkoop vindt onder andere plaats in de wijk Nieuw Rodenem.
De Vriendenkring Nieuw Rodenem organiseert op zondag 2 juni een garageverkoop in de wijk. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal de zon zeker van de partij zijn en dus hopen de organisatoren ook wat extra geld in te kunnen zamelen voor het goede doel.

Niet alleen de bewoners van Nieuw Rodenem, Rodenem en Heuvelpark mogen een standje opzetten. Iedereen is welkom om er spullen te verkopen tussen 10 uur en 17 uur. De opbrengst gaat naar het Sinterklaasfonds van de vriendenkring. De rommelmarkt strekt zich uit in de Brouwerijstraat, Kouter, Veldstraat, Heuvelpark, Cantecleer, Vandenschriekstraat, Ernest Duezstraat, Reinaertweg, Jubellaan, Kruiskensveld, Werenberg, Jozef Debusscherstraat Frans Loriesstraat en de Tulpenlaan. Standplaatsen kosten 2 euro per drie meter en betalen kan ook bij de inschrijving. Meer informatie bij Jenny Lievens via jenny.lievens@telenet.be of telefonisch op 02/356.82.65.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.