Voor het eerst avondmarkt en foodtruckfestival tijdens Kermis Hondzocht

De organisatoren van Kermis Hondzocht hebben enkele nieuwe activiteiten aan hun affiche toegevoegd.
rv De organisatoren van Kermis Hondzocht hebben enkele nieuwe activiteiten aan hun affiche toegevoegd.
In Lembeek kijken ze uit naar vrijdag, want dan start Kermis Hondzocht. De Edingensesteenweg wordt speciaal voor de feesten helemaal verkeersvrij gemaakt het hele weekend lang. De organisatoren behouden de succesformule, maar voegen er wel enkele nieuwe activiteiten aan toe.

“Na al die jaren kunnen we met fierheid zeggen dat we uitgegroeid zijn tot de grootste wijkkermis van de wijde omgeving”, zegt Johan Servé die de kermis mee organiseert. “Elk jaar proberen we een volksfeest te organiseren waar jong en oud welkom is. We denken dat we daar dit jaar zeker in geslaagd zijn.”

Zoals elk jaar wordt op vrijdag de kermis officieel geopend en voor het eerst vindt dan een avondmarkt plaats. De nieuwe wijkburgemeester wordt dan ook verkozen en met Lobstar en Sam Gooris op het podium kan er meteen stevig gefeest worden.

Zaterdag 3 augustus is er vanaf 11 uur doorlopend een oldtimer- en scootershow, wordt er gewandeld en is er vanaf 14 uur een voetbaltornooi. Voor het eerst is er ook een foodtruckfestival. Vanaf 19 uur start de discoavond met optredens van Basement Noises, Alain Des en een heuse travestietenshow.

Op zondag is er vanaf 9 uur een rommelmarkt en om 11 uur trakteren de Brass Friends van Lembeek op een aperitiefconcert. Steve Tielens, De Kozzes, Andy Swingstar en Nina Butera treden dan weer op vanaf 14 uur tijdens de Vlaamse namiddag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.