Vier miljoen keer bedankt, beste lezers uit Halle!

De Grote Markt in Halle.
Mozkito De Grote Markt in Halle.
Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebben de lezers uit Halle flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Halle zijn vier miljoen keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Lezers uit Halle maar ook ver daarbuiten leefden mee met Paul Severs en zijn familie. Het trieste nieuws over zijn val met de fiets en zijn overlijden werden in 2019 het meest gelezen. Ook de hooligans van Standard die in Buizingen een raid uitvoerden op de fanclub van RSC Anderlecht beroerden heel wat lezers. De artikels over de valwind die in Halle tijdens de voorbije zomer schade veroorzaakte en de loslopende honden die de wijk Kriekenveld in Lembeek op stelten zetten werden ook verslonden. En het was niet altijd kommer en kwel want ook het verhaal van de dakloze Angyal die geholpen werd met een actie door handelaar Philip Demanet haalde het nieuws. Ook de inzamelactie van Dierenplezier Zennevallei voor hondje Missy werd aandachtig gevolgd.

Beste lezer, laat ons in 2020 die vele kleine goede daden niet uit het oog verliezen. Een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.