VIDEO: Halse politici huppelen rond als sprookjesfiguren

Halse Carnavalraad levert alweer hilarische filmpjes af

De Halse carnavalraad voerde vrijdagavond alweer een geslaagde revue op. De sketches, liedjes en dansacts volgende elkaar in sneltempo op en de makers leverde ook enkele hilarische filmpjes af. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Enkel de carnavalraad krijgt de politici zover om als sprookjesfiguren rond te huppelen om zo een van de vele gekke verhalen tot leven te brengen. Zo kroop Peggy Massien (Sp.a) in de huid van boze koningin, trok partijgenoot Johan Servé als kabouter Jomaburger het bos en bleken Goedele Van Ruysevelt en Dieuwertje Poté (allebei CD&V) perfect gecast als respectievelijk Sneeuwwitje en Roodkapje. Als klap op de vuurpijl wachtte ‘blauwe prins’ Eddy Buelinckx (Open Vld) op zijn prinses in een mooi kasteel en toverde de boze koningin Mark Demesmaeker (N-VA) om tot een kikker. Jager Marc Sluys (N-VA) schoot dan weer net niet raak. Maar geniet vooral mee van het sprookje dat de carnavalraad tot leven bracht in deze video.

Blauwe prins Eddy Buelinckx (Open Vld) verleidt Prinses Vanessa in zijn kasteel.
RV Blauwe prins Eddy Buelinckx (Open Vld) verleidt Prinses Vanessa in zijn kasteel.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.