Verenigde Accordeonisten strikken Liesje en Nicky Jones voor het jaarlijks Winterconcert

Liesje en Nicky Jones treden op tijdens het Winterconcert van de Verenigde Accordeonisten van Halle.
rv Liesje en Nicky Jones treden op tijdens het Winterconcert van de Verenigde Accordeonisten van Halle.

De Verenigde Accordeonisten trekken elk jaar volle zalen tijdens hun Winterconcert en dit keer kozen ze voor twee artiesten uit eigen streek. Met Liesje vroegen ze een zangeres die tien jaar geleden ook al eens optrad met de accordeonisten en op vraag van het publiek is ze opnieuw van de partij. Nicky Jones is een tweede artiest uit de buurt die tijdens het Winterconcert op het podium staat. Beiden brengen samen met de muzikanten verschillende bekende nummers. 

De optredens vinden plaats op zaterdag 15 februari om 20 uur en op zondag 16 februari om 10.30 uur en om 15.30 uur in 't Vondel. Kaarten zijn verkrijgbaar in kapsalon Marc op de Gentil Antheunisstraat 4A in Halle of via 02/361.13.22 of 0475/89.33.35.

Liesje en Nicky Jones treden op tijdens het Winterconcert van de Verenigde Accordeonisten van Halle.
rv Liesje en Nicky Jones treden op tijdens het Winterconcert van de Verenigde Accordeonisten van Halle.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.