Vastgoedmakelaars uit Halle en Sint-Genesius-Rode deze week op pad voor Vier-programma ‘Huizenjagers’

Stefanie Dubois van Q Spot in Halle doet mee aan Huizenjagers op Vier.
De Vijver Media Stefanie Dubois van Q Spot in Halle doet mee aan Huizenjagers op Vier.

Stefanie Dubois uit Halle en Bernard Van den Heuvel uit Beersel zoeken deze week op televisiezender Vier in het programma ‘Huizenjagers’ naar geschikte woningen in de rand rond Brussel. Koppels, maar ook vriendinnen moeten dit keer aan een huis geholpen worden met een goede prijs. Bernard baat al jaren het eigen kantoor ‘Pia Mai’ uit dat gevestigd is op de Zoniënwoudlaan in Sint-Genesius-Rode. Stefanie runt dan weer met haar goede vriendin Vanessa Goossens het kantoor ‘Q Spot’ op het Bevrijdingsplein in Halle. Huizenjagers is nog te zien van tot en met donderdag elke dag om 19.45 uur op Vier. In Herberg De Zwaan in Dworp zijn ze alvast van plan om samen naar de weekfinale te kijken en te supporteren voor Stefanie op donderdag 28 maart. Iedereen is er vanaf 19 uur welkom.

Bernard Van den Heuvel uit Beersel baat al enkele jaren vastgoedkantoor Pai Mai uit in Sint-Genesius-Rode.
De Vijver Media Bernard Van den Heuvel uit Beersel baat al enkele jaren vastgoedkantoor Pai Mai uit in Sint-Genesius-Rode.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.