Van ‘Voulez Vous’ tot ‘Dancing Queen’: tributeband ABBA4U bouwt maandag feestje tijdens Stroppenconcerten

De tribute-band Abba4U op het podium.
Mozkito De tribute-band Abba4U op het podium.
De Stroppenconcerten zijn aan de vijfde aflevering van deze zomer toe en organisator Halle Events koos dit keer voor een tribute-avond. Met ABBA4U werd gekozen voor een echte hitmachine, want de groep brengt de grootste hits van de Zweedse popgroep. 

Maar het publiek kan niet enkel meezingen met de liedjes van ABBA, er is ook weer een voorprogramma: De Manager ft. Famfaar. 

Donderdagavond werden nog enkele tenten weggeblazen op de Stroppenweide. “Na onze bewogen week met stormschade op donderdagavond hebben we letterlijk alle zeilen bijgezet om morgen (maandag, red.) onze tribute-avond met ABBA4U te kunnen laten doorgaan”, zegt Frank Vannerom van Halle Events daarover. “We bedanken dan ook alle instanties en vrijwilligers die de afgelopen dagen een tandje hebben bijgestoken.” Iedereen is maandag 29 juli welkom vanaf 19.30 uur op de weide aan de Guido Gezellestraat in Halle. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.