Transportbedrijf VPD uit Lembeek opent nieuwe vestiging in Asse

De nieuwe site van VPD in de industriezone Broekooi.
rv De nieuwe site van VPD in de industriezone Broekooi.
Transportbedrijf VPD uit Lembeek opent een nieuwe vestiging in de industriezone Broekooi in Asse. Vandaag heeft VPD al sites in Lembeek en Tubeke.

“Deze uitbreiding is nodig en past perfect binnen het toekomstperspectief dat VPD voor ogen heeft”, laat het bedrijf weten in een persbericht. “Met een eigen vloot van meer dan vijftig eigen voertuigen en een personeelsbestand van bijna honderd werknemers zit VPD in volle groei.” Het bedrijf kende in 2018 nog een groei van 20 procent. VPD is naast transport, logistiek en stockage vooral bekend als specialist in zogenaamde ‘tweemansleveringen’ waarbij naast een chauffeur ook een bezorger meerijdt.

De nieuwe site in Asse zal door de centrale ligging en twintig laadkaaien vooral een belangrijke rol spelen in het leveren van goederen bij de klant. De sites van Lembeek en Tubize blijven een belangrijke rol spelen. De capaciteit van VPD in bedrijfsoppervlakte neemt zo toe met 12.500 vierkante meter. De vestigingen in Lembeek en Tubeke zijn elk ook al zo’n 10.000 vierkante meter groot.

Een van de vele voertuigen in de vloot van VPD.
rv Een van de vele voertuigen in de vloot van VPD.
Zaakvoerder Dirk Van Peteghem van VPD
rv Zaakvoerder Dirk Van Peteghem van VPDReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.