Stroppenconcerten nemen zomerse start

De sfeer zat er al meteen goed in bij de eerste aflevering van de Stroppenconcerten, die geopend werden door The Rolling Beatles (foto rechts).
Foto's Mozkito De sfeer zat er al meteen goed in bij de eerste aflevering van de Stroppenconcerten, die geopend werden door The Rolling Beatles (foto rechts).
The Rolling Beatles trapten gisterenavond een nieuwe reeks Stroppenconcerten af in Halle. De coverband trakteerde het publiek op de ideale soundtrack voor een zomerse avond.

De hits van The Rolling Stones en The Beatles wisselden elkaar af en het duurde niet lang voor de jongere en wat oudere fans verkocht waren. Wie een tafeltje wilde bemachtigen moest als vanouds van in het begin op de weide zijn maar dat stoorden de honderden bezoekers niet die wat later arriveerden maar wel dichterbij de toog konden post vatten.


Het eerste Stroppenconcert belooft meteen veel goeds voor de komende weken want Halle Events kon al meteen rekenen op meer dan duizend toeschouwers. Volgende week treedt Bart Herman op. Hij is sinds kort Hallenaar en de organisatoren zijn dan ook blij dat ze hem konden strikken.


Het volledige programma is te vinden op www.stroppenconcerten.be. (BKH)

Mozkito