Exclusief voor abonnees

Stephanie en Nele openen pop-up Appelblauw-Zeegroen: “Hippe kinderkleding en zwangerschapskledij kan mooi én betaalbaar zijn”

Stephanie Beschuyt (33) en Nele Vanbekbergen (32) startten enkele maanden geleden al de webwinkel Appelblauw-Zeegroen op maar openen nu ook een fysieke winkel.
Mozkito Stephanie Beschuyt (33) en Nele Vanbekbergen (32) startten enkele maanden geleden al de webwinkel Appelblauw-Zeegroen op maar openen nu ook een fysieke winkel.
Twee mama’s openen zaterdag in Halle een pop-upwinkel met tweedehands- en outlet zwangerschapskledij en kinderkledij. Stephanie Beschuyt (33) en Nele Vanbekbergen (32) begonnen enkele maanden geleden al de webwinkel Appelblauw-Zeegroen, maar kiezen nu ook voor een fysieke winkel. Het shoppen voor hun eigen kinderen bracht hen op het idee om zelf te ondernemen. “Het duurste dat je kan vinden zal hier 50 euro kosten.”

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.