Stad Halle trakteert tijdens eerste soldenweekend: Koopjesjagers parkeren gratis

In deze parkeerautomaten hoef je op 4 januari geen munten te stoppen want parkeren in Halle is gratis die dag.
Mozkito In deze parkeerautomaten hoef je op 4 januari geen munten te stoppen want parkeren in Halle is gratis die dag.
Het stadsbestuur van Halle besliste om de betalende parkings in het centrum van de stad gratis te maken tijdens het eerste soldenweekend op 4 en 5 januari.

Concreet betekent dit dat er op het Possozplein, het Oudstrijdersplein, de Vismarkt in de Vuurkruisenstraat en in de straten van het historisch centrum niet moet betaald worden op de zaterdag van het eerste soldenweekend. Parkeren is al gratis op zondag. De stad wil met de traktatie het winkelen in de eigen stad promoten. Wie in een blauwe zone parkeert moet wel nog steeds een schijf plaatsen. Behalve de betalende parkings in de stad zijn er doorheen het jaar nog steeds gratis parkeerplaatsen ter beschikking aan De Leide, De Bres, De Gooikenaar, Nederhem en de parking aan het station. De stad wil de maatregel later nog uitbreiden naar alle koopjesweekends van de Verenigde Handelaars.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.