Scholieren GO! Technisch Atheneum Halle brengen serenade aan de Kleine Vaantjesboer

Leerlingen vieren laatste honderd dagen op de schoolbanken met stadsspel en shows

De scholieren van het GO! Technisch Atheneum van Halle brachten onder andere een serenade aan het standbeeld van de Kleine Vaantjesboer tijdens hun laatste honderd dagen-viering.
Mozkito De scholieren van het GO! Technisch Atheneum van Halle brachten onder andere een serenade aan het standbeeld van de Kleine Vaantjesboer tijdens hun laatste honderd dagen-viering.

Een paar honderd scholieren van het GO! Technisch Atheneum van Halle zijn vrijdagochtend op stap in het centrum van de stad om er hun laatste honderd dagen op de schoolbanken van het secundair onderwijs te vieren. Traditioneel zijn ze uitgedost in originele kostuums. De dag startte met een ontbijt op school en nadien volgde een stadsspel waarbij de leerlingen allerlei opdrachten moesten vervullen. Zo weerklonken verschillende serenades aan het standbeeld van de Kleine Vaantjesboer op de Beestenmarkt. ’s Middags wordt er verzameld voor een gezellige lunch in sportcomplex De Bres en deze namiddag zullen de jongeren shows opvoeren op school. Een fuif ’s avonds sluit de honderd dagen-viering af.

De scholieren van het GO! Technisch Atheneum van Halle brachten onder andere een serenade aan het standbeeld van de Kleine Vaantjesboer tijdens hun laatste honderd dagen-viering.
Mozkito De scholieren van het GO! Technisch Atheneum van Halle brachten onder andere een serenade aan het standbeeld van de Kleine Vaantjesboer tijdens hun laatste honderd dagen-viering.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.