Restaurant Les Eleveurs prijkt voor het eerst in de Michelin Bib Gourmand

Andy De Brouwer werd begin dit jaar uitgeroepen tot Eerste Maître d’hôtel van België (foto). Zijn zaak Les Eleveurs staat nu voor het eerst in de Bib Gourmand van Michelin.
Mozkito Andy De Brouwer werd begin dit jaar uitgeroepen tot Eerste Maître d’hôtel van België (foto). Zijn zaak Les Eleveurs staat nu voor het eerst in de Bib Gourmand van Michelin.
Restaurant Les Eleveurs staat al jaren genoteerd in de bekendste culinaire gidsen, maar voor het eerst is de zaak van wijnsommelier Andy De Brouwer ook opgenomen in de Michelin Bib Gourmand Benelux 2020. 

In de gids worden adresjes opgenomen waar je een lekker driegangen keuzemenu voor maximaal 39 euro kan eten. Les Eleveurs kan al jaren rekenen op goede kritieken van recensenten en culinaire gidsen. Zes jaar geleden werd er een nieuwe weg ingeslagen en koos De Brouwer voor bistronomie: gastronomisch eten maar dan wel in een ongedwongen bistrosfeer. Begin dit jaar werd De Brouwer nog uitgeroepen tot Eerste Maître d’hôtel van België 2019 door de Club Prosper Montagné.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.