Paul Severs opnieuw in coma: “Blijven hopen op het beste”

Paul Severs tijdens een van zijn optredens.
Maxime Petit Paul Severs tijdens een van zijn optredens.
Het gaat opnieuw minder goed met zanger Paul Severs (70). “Mijn vader is opnieuw in een natuurlijke coma gegleden”, aldus zijn zoon Christophe in een post op Facebook. 

De zanger kreeg op dinsdag 12 maart een hartaanval tijdens een fietstochtje in Saintes. Sindsdien is hij opgenomen in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. “Door de gevolgen van zijn val aan zijn hoofd, is hij nu opnieuw in een natuurlijke coma gegleden", staat er in de post te lezen. “De dokters doen analyses en onderzoeken, maar momenteel krijgen ze hem niet wakker. De dokters weten ook niet wanneer het opgelost zal zijn.” 

Eerder werd zijn toestand als stabiel, maar kritiek omschreven. Zoon Christophe bedankte iedereen in zijn Facebook-post zondagavond voor alle steun. “We blijven hopen op het beste”, besluit hij.

Bekijk ook:
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lilianne WERREBROECK

  Hopelijk komt hij uit coma en zijn er geen complicaties. Spoedig herstel ooit voor de andere patiënten.❤❤❤

 • STEVE VAN NECHEL

  Jef Lois TOPreactie. Het mag idd eens over iets anders gaan...

 • Elvira De Weerd

  Ik hoop dat het terug goed komt met Paul Severs. Wij wensen de familie veel sterkte.

 • Anita Scheerlinck

  Ik vind het zeer goed dat we op deze manier op de hoogte gehouden worden van ons "idool" Paul Severs (niet iedereen zit op facebook!). In naam van alle fans van harte een zeer spoedig en volledig herstel gewenst voor Paul. Veel sterkte en moed voor de familie. Anita Scheerlinck Grotenberge

 • marie van sijpe

  het duurt te lang het verbeterd niet niet goed