Organisatoren rommelmarkt Halle verkiezen zondag een nieuwe Miss Brocante

Linda Cochez uit Pepingen won twee jaar geleden de Miss Brocante-verkiezingen op de maandelijkse rommelmarkt in Halle. De organisatoren gaan zondag op zoek naar een nieuwe miss.
Foto Mozkito Linda Cochez uit Pepingen won twee jaar geleden de Miss Brocante-verkiezingen op de maandelijkse rommelmarkt in Halle. De organisatoren gaan zondag op zoek naar een nieuwe miss.
Zondag is het opnieuw rommelmarkt in het centrum van Halle. De organisatoren gaan dan ook op zoek naar een nieuwe Miss Brocante. Dertien kandidaten schreven zich in.

De kandidaten zullen zich tijdens de rommelmarkt op 16 juni moeten bewijzen. De opdrachten krijgen een disco-thema. Dertien dames schreven zich in om mee te dingen naar het kroontje van Miss Brocante 2019. Wie op zoek is naar leuke spulletjes is natuurlijk ook meer dan welkom. De rommelmarkt start om 9 uur en sluit om 13 uur. Standhouders kunnen de standen opstellen vanaf 6 uur en een standplaats kost 1 euro per lopende meter. Meer informatie is hier te vinden of bij Jean op 0497/54.85.07
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.