Organisatoren Bikelife Duathlon tevreden na afloop van vierentwintigste editie

De organisatoren van de Bikelife Duathlon in Halle zijn tevreden over de voorbije editie.
rv De organisatoren van de Bikelife Duathlon in Halle zijn tevreden over de voorbije editie.
De organisatoren van de Bikelife Duathlon in Halle zijn tevreden over de voorbije editie. Met bijna driehonderd deelnemers was de wedstrijd helemaal uitverkocht. Het wisselvallige gooide uiteindelijk geen roet in het eten.

Een knaleditie. Zo omschrijven de organisatoren de duathlon die plaats vond op 15 augustus. “De verwachtingen waren hooggespannen voor de vierentwintigste editie”, aldus Carolien Pouleyn. “Alle Belgische toppers tekenden present, de wedstrijd was uitverkocht en enkele Hallenaren kwamen in aanmerking voor het podium. We blikken dan ook tevreden terug op deze knaleditie die wonder boven wonder ook droog is gebleven.”

Bij de vrouwen won Maurine Ricour. Lotte Claes eindigde tweede en Margot Ricour, zus van de winnares, eindigde derde. Bij de mannen won Angelo Vandecasteele. Er kwamen in totaal ook 37 duo’s aan de start die de wedstrijd afwisselend op de fiets en lopend aflegden. Team Trakks met Koen Nechelput en Joeri Deleener wonnen in die categorie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • august luyckx

    En het optrden van de Hots maten was de kers op de taart