Organisatoren Biestig Werme Weik trokken naar Kortrijk met een mooie cheque

De delegatie van de Beestenmarkt liep ook burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open VLD) van Kortrijk tegen het lijf die graag even met de mannen op de foto ging.
rv De delegatie van de Beestenmarkt liep ook burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open VLD) van Kortrijk tegen het lijf die graag even met de mannen op de foto ging.

De handelaars van de Beestenmarkt organiseerden een heel week lang activiteiten op hun plein en doopten de Beestenmarkt om tot ‘Werme Biestemet’ voor de Warmste Week. Fietsbar Falco, tapasbar Bodyga, koffiehuis Mokkadiz, cafés Vaantjesboer en Bidon maar ook Billie Yoga en ook restaurants Salamangee en Duo draagden hun steentje bij zodat een delegatie een mooie cheque van 6.660 euro mocht overhandigen in Kortrijk. Het geld naar vzw Wombat dat kinderen met een beperking wil helpen door hun leefwereld te verbeteren. De delegatie liep backstage ook burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open VLD) van Kortrijk tegen het lijf die graag even met de mannen op de foto ging.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.