Oppositiepartij N-VA kritisch over Halse bestuursakkoord

Gemeenteraadslid Wim Demuylder (N-VA)
Mozkito Gemeenteraadslid Wim Demuylder (N-VA)
Oppositiepartij N-VA is kritisch over het bestuursakkoord dat Sp.a, CD&V en Groen donderdag voorstelden. Volgens de partij wordt er rond de echte problemen van de stad heen gefietst.

“Dit bestuursakkoord is niet meer dan een wollige tekst”, aldus gemeenteraadslid Wim Demuylder (N-VA). “De echte problemen van onze stad worden niet aangepakt. Halle heeft de voorbije jaren op heel wat vlakken de boot gemist en met deze ploeg zal men Halle duidelijk niet opnieuw op de kaart zetten.”

De nieuwe fractieleider Jeroen Hofmans vindt dat het bestuursakkoord ook te oppervlakkig is. ““ Een te oppervlakkig bestuursakkoord voorgesteld door een te onervaren schepencollege”, zegt Hofmans. “Gelukkig kunnen ze terugvallen op gedreven personeelsleden om innoverende ideeën uit te werken en onze stad vooruit te helpen.”

N-VA vindt dat er in het akkoord te weinig aandacht is voor de automobilisten, veiligheid, Vlaams beleid en lokale economie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.