Ondanks stakingsaanzegging: Feestbuschauffeurs
De Lijn rijden op oudjaar

De feestbussen rijden uit op oudejaar in en rond Halle.
De Lijn De feestbussen rijden uit op oudejaar in en rond Halle.

De chauffeurs van De Lijn die op oudejaarsavond in onze buurt met de feestbussen rijden, zullen niet staken. Dat heeft de vervoersmaatschappij bevestigd aan het stadsbestuur. “De Lijn heeft alle chauffeurs gecontacteerd die met oudejaar de feestbussen zullen bemannen en die hebben één voor één bevestigd dat ze op de afspraak zullen zijn. Dat is fijn nieuws voor de vele feestvierders die graag een beroep doen op De Lijn”, laat het stadsbestuur weten.

Een overzicht van de feestbussen in Halle en omgeving:

• Feestbus 154: Halle – Buizingen – Alsemberg – Beersel – Lot

• Feestbus 156: Halle – Breedhout – Lembeek – Essenbeek

• Feestbus 163: Lennik – Pepingen – Halle

• Feestbus 170: Halle – Sint-Pieters-Leeuw – Brussel

Een ticket kost 4 euro en daarmee kan je vanaf 18 uur op oudejaarsavond en op 1 januari onbeperkt rijden, ook op de bussen van de normale lijnen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kevin van Goethem

    daar krijgen ze aan 300% betaald. Das de enige reden dat ze wel rijden. Ze zouden eigenlijk mensen moeten laten rijden van aclvb of acv. En acod verplicht thuis laten. De rode bond doet alles kapot, al minstens 30 jaar en in al heel veel bedrijven.