Nu glipt geen enkele wagen meer langs de knip op de Biezeweide… Stad Halle plaatst bloembaken aan paaltjes

De stad Halle plaatste bloembakken aan de knip op de Biezeweide zodat alle chauffeurs nu moeten omrijden.
Mozkito De stad Halle plaatste bloembakken aan de knip op de Biezeweide zodat alle chauffeurs nu moeten omrijden.

Het was publiek geheim in de Sint-Rochuswijk maar de knip op de Biezeweide was wel degelijk nog steeds te omzeilen. Wie een auto had van niet al te grote afmetingen kon zelfs gewoon langs een paaltjes over het voetpad door rijden. Sinds enkele weken liet de stad Halle extra bloembakken plaatsen zodat er nu echt geen auto meer door kan. De politie bekeurde in het verleden verschillende automobilisten die langs de paaltjes reden maar omdat ook ondanks de vele boetes nog steeds chauffeurs langs de paaltjes glipten werden nu dus massieve bloembakken geplaatst. De paaltjes staan er sinds 2017 en moeten sluipverkeer in de buurt ontmoedigen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David Van Nimmen

    Gelijk heb je Sam Mensen die juist boven of onder knip wonen maken nu zeer grote omweg en vervuilen dus enorm . Ook voor nood vervoer waar elke min teld is dit niet een corectte oplossing . Ik heb er gewoond en dat is geen prioriteit bij veel mensen in de buurt . Prioriteit in Halle Meer parking ( gratis of met zeer voordelig jaar tarief voor hallenaren Die vuilzakken die te duur zijn. Gratis ophaal grootvuil 1 x om de 2 maand . En u max snelheid van 30 km laten respecteren .

  • Sam Rogiers

    Beter dynamische paaltjes maken en de inwoners/postbodes een badge geven om ze te laten zakken zodat we niet steeds de halve stad moeten rondrijden om een paar meter verder in de straat te geraken.