Exclusief voor abonnees

Na oproep van handelaar Philip helpt een heel team dakloze Angyal aan een beter leven: “Eerst een job, onderdak en een bankrekening. Dan volgt de rest”

Bedelaar Angyal (centraal) met Daisy Lynch, Christian Laroche en Philip Demanet en zijn vrouw tijdens een etentje om kerst te vieren.
Mozkito Bedelaar Angyal (centraal) met Daisy Lynch, Christian Laroche en Philip Demanet en zijn vrouw tijdens een etentje om kerst te vieren.
Handelaar Philip Demanet lanceerde in oktober een oproep om bedelaar Angyal Istva’n te helpen. De dakloze man bedelt nog steeds in de Basiliekstraat, maar Philip en enkele vrijwilligers zijn er van overtuigd dat ze Angyal uit de armoede kunnen halen. “Het heeft tijd nodig maar iedereen gelooft er in”, zegt Philip. Eerste doel? Angyal aan werk, een dak boven zijn hoofd en een bankrekeningnummer helpen.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • steven goossens

    veel geluk, maar waarom moet die bankrekening er weer bij komen? het mens heeft al niks maar de bank en de staat beginnen haar al te bestelen

  • mark deleener

    Veel geluk gewenst. Ik hoop dat dit lukt met alle mensen van goede wil. Heb wel probleem met al die asielzoekers die ons systeem komen plunderen, en ons komen bezetten.