Middenschool verzamelt liefst 180 kilogram rosse centjes voor Kom Op Tegen Kanker

Iedereen op de Middenschool deed zijn best en zo werd in totaal maar liefst 180 kilogram ros geld opgehaald, voor een waarde van 3.481,95 euro.
rv Iedereen op de Middenschool deed zijn best en zo werd in totaal maar liefst 180 kilogram ros geld opgehaald, voor een waarde van 3.481,95 euro.

Omdat ze in de Middenschool van Halle vonden dat ze allerlaatste ‘Rospot’-actie van Kom Op Tegen Kanker niet zo maar konden laten voorbij gaan, organiseerden enkele leerkrachten een actie. Alle leerlingen werden uitgedaagd om zo veel mogelijk rosse centjes te verzamelen voor het goede doel. Iedereen deed zijn best en zo werd in totaal maar liefst 180 kilogram ros geld opgehaald, voor een waarde van 3.481,95 euro. Het werd een nek-aan-nek-race tussen twee klassen van het eerste jaar. Uiteindelijk won de 1Ai klas met maar liefst 42 kilogram. Zij worden op het einde van het schooljaar getrakteerd op een gezonde picknick.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.