Mark Demesmaeker (N-VA) uit Halle verdwijnt uit het Europees Parlement

Mark Demesmaeker (N-VA) stond op de vierde plaats van de Europese lijst van zijn partij.
Mozkito Mark Demesmaeker (N-VA) stond op de vierde plaats van de Europese lijst van zijn partij.

Mark Demesmaeker (N-VA) verdwijnt uit het Europees Parlement. Demesmaeker behaalde 84.009 voorkeurstemmen van op de vierde plaats op de lijst van N-VA voor Europa maar is niet verkozen geraakt. Demesmaeker zetelde sinds januari 2013 in het Europees Parlement en werkte zich de voorbije jaren in heel wat dossiers in. Zo spitste hij zich toe op mensenrechten maar ook milieu. Vandaag zetelt hij nog als lid van de N-VA-fractie in de Halse gemeenteraad.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • walter verkest

    Had maar bij tv moeten blijven ! maar was ook op zoek naar de vetpot waar hij toch een legislatuur heeft kunnen profiteren .Het zelfde voor liekens de mensen zullen daar ook maar 1 keer in trappen , wat gaat dat wijf daar gaan doen in de politiek ? alles aftrekbaar maken ? ha ha ha .