Lange files in Halle en Sint-Pieters-Leeuw door werken op Brusselse Ring

Lange files in de dichte mist op de Bergensesteenweg in Halle en Sint-Pieters-Leeuw door de werken op de Brusselse Ring.
Mozkito Lange files in de dichte mist op de Bergensesteenweg in Halle en Sint-Pieters-Leeuw door de werken op de Brusselse Ring.
De werken voor de nieuwe geluidsschermen op de Brusselse Ring veroorzaakten dinsdagavond op de Bergensesteenweg (N6) lange files tussen Halle en Sint-Pieters-Leeuw.

Het Vlaams Verkeercentrum meldde omstreeks 18 uur dat chauffeurs tot twee uur moesten aanschuiven op de Buitenring vanaf Sint-Stevens-Woluwe tot Beersel. Daardoor kozen heel wat mensen er voor om de afrit te nemen in Sint-Pieters-Leeuw en via de Bergensesteenweg richting Halle de werf te omzeilen. Jammer genoeg ontstonden daardoor ook lange files op de steenweg. Op het hoogtepunt moest je daar een uur file rijden. Door de werken op de Ring moet het verkeer er over twee rijstroken. Er hingen vandaag ook tijdens de avondspits heel wat mistbanken en dat vergemakkelijkte de situatie ook al niet. Tot begin maart zal er gewerkt worden op de Brusselse Ring. Omstreeks 20 uur waren de files dinsdagavond opgelost.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • JENNY HANSSENS

    Dit was gisteren ook al het geval hoor en ik vrees dat dit nog enkele maanden zal aanhouden maw tot februari 2020.