Hondje Missy kan geopereerd worden: “Hartverwarmende reacties uit heel Vlaanderen”

Het hondje Missy wordt opgevangen bij Dierenplezier Zennevallei maar heeft een operatie nodig om opnieuw goed te kunnen stappen.
rv Het hondje Missy wordt opgevangen bij Dierenplezier Zennevallei maar heeft een operatie nodig om opnieuw goed te kunnen stappen.

De geldinzameling voor het verwaarloosde hondje Missy is een succes geworden. De vereniging Dierenplezier Zennevallei vangt de vijf jaar oude hond op sinds de eigenaar haar eind juni bij de politie dumpte. Omdat ze aan beide poten kampt met een kruisbandruptuur startte de organisatie een inzamelactie om de operatie te betalen die Missy opnieuw op de been kan helpen. “We kregen het voorbije weekend heel wat hartverwarmende reacties”, vertelt Veronique Quartier van Dierenplezier Zennevallei. “Er is nu voldoende geld om Missy te helpen. Hopelijk stapt ze dus binnenkort dankzij die steun gewoon opnieuw op vier pootjes. Met het resterende bedrag zullen we nu nog enkele dieren kunnen helpen die in nood zijn. We zijn verrast door de steun en aanmoedigingen die we kregen vanuit heel Vlaanderen.”
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • carmen Van de casteele

  Hoe kan je nu een hond in nood achterlaten en op vakantie vertrekken? Hoop dat deze mensen een rotvakantie hebben. Voor hun hond hebben ze geen cent over, maar wel om op vakantie te gaan. Hoop dat ze na vakantie terug geen puppje kopen, want een hond is geen paar schoenen, die je weggooit nadat ze niet meer voldoen!

 • danny roelants

  Ik heb ook en bijdrage gedaan want daar begint mijn bloed van te koken.Hopelijk komt het allemaal in orde en heeft Missy nog een leuke toekomst met de juiste baasjes

 • Luc Arens

  Hier wordt je helemaal blij van op een zondag morgen

 • Marie-louise Vanackeleyen

  Super !! En Jennifer ben het volledig met je eens ;-)

 • Jennifer Peeters

  Prachtig! Hopelijk laat die dierenarts zijn hart spreken en doet hij wat van de prijs af!!!