Hallenaren mogen naam zoeken voor nieuwe kindvriendelijke mascotte

Schepen van Jeugd Dieuwertje Poté (CD&V) stelde de nieuwe kindvriendelijke mascotte voor op de Buitenspeeldag.
Mozkito Schepen van Jeugd Dieuwertje Poté (CD&V) stelde de nieuwe kindvriendelijke mascotte voor op de Buitenspeeldag.

De Halse kinderen hebben een nieuwe mascotte die binnenkort vaker zal opduiken tijdens kindvriendelijke activiteiten. Het figuurtje, geïnspireerd op het Halse stadslogo, moet wel nog een naam krijgen en daarom roept de jeugddienst de hulp in van alle Hallenaren.

 “Het figuurtje zal vanaf september in het Halse straatbeeld te zien zijn”, zegt schepen van Jeugd Dieuwertje Poté (CD&V). “Het logo duidt de zaken en plaatsen aan die kindvriendelijk zijn, dus waar kinderen welkom zijn of waar ze zich specifiek kunnen amuseren en uitleven.” Maar omdat het figuurtje dus nog geen naam heeft wordt nu inspiratie gezocht bij de Hallenaren. Nog tot 3 juni heeft iedereen tijd om een naam in te sturen naar de jeugddienst (jeugd@halle.be) of via de website van de stad via www.halle.be. De naam wordt bekend gemaakt op de Warandedag in Essenbeek op 28 augustus. “De persoon die dé naam kiest, maakt kans om meter of peter te worden van onze mascotte”, zegt Poté nog.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.