Halle Schaatst viert tiende verjaardag met tubingbaan in de kerstvakantie

Duizenden schaatsers gingen bij de vorige editie van Halle Schaatst het ijs op in de tent op het Stationsplein.
Mozkito Duizenden schaatsers gingen bij de vorige editie van Halle Schaatst het ijs op in de tent op het Stationsplein.
De organisatoren van Halle Schaatst installeren tijdens de kerstvakantie een zogenaamde tubingbaan aan de ijspiste. Zo wordt de tiende editie van het evenement gevierd met een extra attractie.

Halle Schaatst vindt dit jaar voor de tiende keer plaats en ook nu weer wordt er een tent opgezet aan het Stationsplein. Niet alleen gezinnen gaan schaatsen maar ook de leerlingen van verschillende scholen kunnen rondjes schaatsen. Zo zijn er nu al 3.000 leerlingen ingeschreven.

De blikvanger van deze editie wordt een echte tubingbaan waar op iedereen op grote banden naar beneden kan glijden. Die attractie komt er om zo de jubileumeditie extra in de kijker te zetten.

Half november worden alle details van Halle Schaatst bekendgemaakt maar nu al kan er via www.halleschaatst.be ingeschreven worden voor activiteiten zoals ‘Kijk! Ik Schaats’ voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Tijdens het weekend van 8 en 9 december worden er in de tent ook de jaarlijkse winterrommelmarkten georganiseerd. De rommelmarkt op zondag is volzet maar op zaterdag kunnen wel nog standplaatsen gereserveerd worden voor de kleding- en de rommelmarkt. Inschrijvingen voor de winterrommelmarkten kunnen via www.winterrommelmarkt.be.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Filip De Bakker

    Willem, dat jij hier reageert, DAT is energieverspilling

  • Willem Leroy

    Goed voor het milieu. Wat een energie verspilling.