Halle meet schade op na windhoos. Nog meer hitteonweders opkomst

Een ploeg van de brandweerzone Vlaams-Brabant West aan de slag op de Slingerweg donderdagavond na het stormweer.
Mozkito Een ploeg van de brandweerzone Vlaams-Brabant West aan de slag op de Slingerweg donderdagavond na het stormweer.
Twaalf brandweerploegen waren donderdagavond op pad om alle schade op te ruimen na de korte storm die over Halle trok. In totaal liepen er een zeventigtal meldingen binnen.

De meldingen gingen veelal over omgewaaide bomen, takken, daken en beschadigde zonnepanelen. Dat liet de stad Halle iets na middernacht weten. De brandweerzone Vlaams-Brabant West gaf voorrang aan meldingen waarbij de openbare veiligheid in het gedrang kwam. Gewonden vielen er niet, maar er raakten dus wel gebouwen en enkele wagens  beschadigd. Er was vooral schade in het centrum van de stad en in de wijk Windmoleken.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.