Halle bruist tijdens Toernee Mondi’alle

Vorig jaar vond al voor het eerst de Toernee Kadee plaats in de namiddag maar het grote feest start pas 's avonds.
Mozkito Vorig jaar vond al voor het eerst de Toernee Kadee plaats in de namiddag maar het grote feest start pas 's avonds.
In het centrum van Halle vindt zaterdag Toernee Mondi’alle plaats. Het is de twaalfde editie van het feest waarbij op verschillende locaties optredens plaatsvinden. De opbrengst gaat dit jaar naar het Hallerbos waar nieuwe bomen aangeplant worden.

Toernee Mondi’alle wordt voor de tweede keer afgetrapt met Toernee Kadee, een rondje op kindermaat. Vanaf 14 uur start de kindernamiddag in cultureel centrum ’t Vondel met workshops voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Om 17 uur wordt de Toernee Kadee afgesloten met de familievoorstelling van ‘Ik en den Theo’. In het Cultuurcafé kunnen de oudere bezoekers alvast wat drinken als de kinderen zich amuseren.

Het pop-uprestaurant opent dit jaar de deuren in de oude gebouwen van Diest. Daar wordt vanaf 17.30 uur eten geserveerd. Vanaf 20 uur starten dan de optredens op liefst twintig locaties. De optredens hernemen ook en zo kunnen bezoekers op een avond zelf een programma uitstippelen dat hen langs heel wat café’s en gelegenheidszaaltjes brengt. Het volledige programma is te vinden op www.toerneemondialle.be

Toernee Mondi’alle is een gratis evenement, maar om het goede doel te steunen kan je een steunkaart kopen voor 8 euro. Daarmee kan je genieten van enkele gratis consumpties in de deelnemende café’s. Het is meteen ook de toegangskaart voor het afsluitend feestje in ’t Vondel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.