Halattraction houdt digitale pronkzitting: voorzitter hoopt door te gaan met huidig ‘kiekenkot’

Voorzitter Jos Appelmans van Halattraction aan het woord tijdens zijn videoboodschap, een digitale pronkzitting door het coronavirus.
rv Voorzitter Jos Appelmans van Halattraction aan het woord tijdens zijn videoboodschap, een digitale pronkzitting door het coronavirus.

Een digitale pronkzitting en carnavalisten die zondagochtend in alle uithoeken van de stad en daarbuiten ‘Dein stoeme ee verneir’ meebrulden… Zo werd dit jaar Carnaval Halle gevierd nadat door de coronacrisis het feest werd afgelast. Carnavalsorganisator Halattraction lanceerde een videoboodschap van voorzitter Jos Appelmans die al even naar de toekomst keek. Hij stak de carnavalisten een hart onder de riem maar lanceerde ook het voorstel om volgend jaar met het huidige Prinsenpaar en seniorenprinsenpaar carnaval te vieren. Ook de kandidaten voor de Mini-Prinsenverkiezing 2020 die afgelast werd mogen wat Appelmans betreft opnieuw meedoen. En zo zou het ‘kiekenkot’ van 2020 dan volgend jaar de kans krijgen om te schitteren. De voorzitter beloofde nog één ding: “Vanaf nu op naar de toekomst en naar de editie van 2021. Halattraction zal er voor jullie zijn”, besloot Appelmans.

Bekijk hier  de videoboodschap.