Drie personen met drugs op zak betrapt aan station van Halle

Archieffoto van een controle aan het station van Halle.
Mozkito Archieffoto van een controle aan het station van Halle.
De lokale politie heeft opnieuw een grote controle gehouden bij de pendelaars van het Halse station. Daarbij werden mensen betrapt op het bezit van verdovende middelen. Aan andere stations op het grondgebied werd er extra gepatrouilleerd.

Aan het Halse station zette de lokale politiezone Zennevallei een trechter op waarbij verschillende treinreizigers onderworpen werden aan een controle. Ook een drugshond werd ingezet die bij drie personen kon aanwijzen dat ze verdovende middelen op zak hadden. Tegelijkertijd vonden er ook extra patrouilles plaats aan de stations van Lembeek, Lot en Ruisbroek. Daarnaast voerden De Lijn en Securail ticketcontroles uit bij 905 reizigers en dertig bussen in totaal. Twaalf mensen werden betrapt op een ongeldig vervoersbewijs. Ook in naburige gemeenten en steden werd vrijdag gecontroleerd door de lokale en federale politie, De Lijn en Securail. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.