Dimitri Vankerckhoven en Chloé Vanvolsum zijn officieel aangesteld als Hofmaarschalkenaar

Tijdens het Oenstellingsgala werden Hofmaarschalk en Hofdame Dimitri Vankerckhoven en Chloé Vanvolsum voorgesteld aan het publiek.
Mozkito Tijdens het Oenstellingsgala werden Hofmaarschalk en Hofdame Dimitri Vankerckhoven en Chloé Vanvolsum voorgesteld aan het publiek.

Dimitri Vankerckhoven en Chloé Vanvolsum zijn officieel Hofmaarschalk en Hofdame van Halle tijdens Carnaval Halle 2019. Tijdens het Oenstellingsgala werden ze voorgesteld aan het publiek. Tijdens het evenement waren er optredens van de Halse Dansmariekes, gevolgd door een Halse Vedettenparade. Ook Matthias Lens en Het Feestteam zorgden voor sfeer op de campus van Don Bosco. Het Hofmaarschalkenpaar Bart I I en Jessica I en hun Mini Hofmaarschalkenpaar. Dylan I en Tatiana I werden tijdens de avond opgenomen in de Orde. Het nieuwe Mini Hofmaarschalkenpaar wordt tijdens Kindercarnaval voorgesteld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.