Dat is durven! Man steekt samen met autoverkeer in scootmobiel snelweg A8 in Halle over

De man hiel met zijn scootmobiel halt tot net voor de snelweg A8 in Halle.
Mozkito De man hiel met zijn scootmobiel halt tot net voor de snelweg A8 in Halle.
Een man die donderdagochtend de A8 in Halle wilde oversteken met zijn scootmobiel besloot om niet te wachten aan het rode licht voor de voetgangers, maar voegde zijn karretje gewoon in het verkeer in. 

Het werd pas levensgevaarlijk toen de man zijn mobiel ook nog eens parkeerde tot net voor de snelweg. Eens het licht op groen was het volle gas vooruit. De man raakte heelhuids aan de overkant, maar dat mag toch een wonder heten aan één van de gevaarlijkste kruispunten van het land. 

De Vlaamse overheid maakt trouwens 160 miljoen euro vrij voor de heraanleg van de snelweg in Halle. Dan zullen zulke gevaarlijke manoeuvres niet meer nodig zijn om aan de overkant te geraken. Het kruispunt van de A8 met de Nijvelsesteenweg, waar de man overstak, zal dan net als een paar andere gevaarlijke punten verdwijnen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Olivier Desmet

    Ik denk niet dat je NET over de snelweg zal parkeren met zo een toestel (eerder thuis)... als het licht na het "parkeren" op groen gaat is het ook normaal dat hij heelhuids erover is geraakt.... maar inderdaad... hij zou het zebrapad moeten gebruiken uit veiligheid