Controles in Beertsestraat en Kiethomstraat

Verkeersborden geven aan dat personenwagens niet meer toegelaten zijn in de Beertsestraat en Kiethomstraat.
Mozkito Verkeersborden geven aan dat personenwagens niet meer toegelaten zijn in de Beertsestraat en Kiethomstraat.
De lokale politie zal de Beertsestraat en Kiethomstraat de komende dagen in de gaten houden. Automobilisten die er toch doorrijden, zullen beboet worden.

De baan tussen de Eikstraat in Beert en de Mierenberg in Halle werd omgevormd tot een weg die alleen nog maar toegankelijk is voor landbouwvoertuigen, ruiters, fietsers en voetgangers. Op Pepings grondgebied gaat het om de Kiethomstraat, terwijl de baan op het grondgebied van Halle Beertsestraat heet. 

De politiezones Zennevallei en Pajottenland zetten al enkele preventieve acties op poten. Zo werden er onder meer flyers uitgedeeld aan bestuurders die toch nog door de straat reden. 

De politie laat nu weten dat er in de komende dagen meer controles zullen volgen, en dat er nu ook effectief beboet zal worden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mike Bemelmans

    Weeral een straat minder in Halle. Er zouden beter zware boetes komen als ze een straat afsluiten, niet als ze erdoor rijden. Een straat is gemaakt met ons belastinggeld en er zouden strenge wetten op moeten komen dat niemand meer zomaar straten kan afsluiten. Binnenkort kunnen we alleen nog op onze eigen straat meer rijden als ze zo verder doen, elk zijn privé straat.