Chauffeur zwaargewond na crash tegen boom op Brusselse Binnenring

De klap was zo hevig dat de afdruk van de boom duidelijk te zien was in het wrak na een ongeluk op de Brusselse Binnenring in Halle.
Brandweerzone Vlaams-Brabant West. De klap was zo hevig dat de afdruk van de boom duidelijk te zien was in het wrak na een ongeluk op de Brusselse Binnenring in Halle.

Een bestuurder van een BMW raakte zaterdagnacht zwaargewond na een crash op de Binnenring in Halle. Ter hoogte van de parking van Woutersbrakel verloor de man na 2 uur de controle over het stuur. Hij botste frontaal op een boom. De brandweer van de zone Vlaams-Brabant West rukte vanuit Halle uit omdat het slachtoffer uit het wrak bevrijd moest worden. Ook een MUG-team werd ter plaatse gestuurd om de eerste zorgen toe te dienen. Nadien werd de bestuurder zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bestuurder van een BMW raakte zaterdagnacht zwaargewond na een crash op de Binnenring in Halle.
Brandweerzone Vlaams-Brabant West Een bestuurder van een BMW raakte zaterdagnacht zwaargewond na een crash op de Binnenring in Halle.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.