CARNAVAL HALLE: Tastendeuvel verhuist ‘kuikereglement’ naar Op ‘t Kassaa

Prins Jurgen, Prins Herman en Prins Ditsj met het kuikereglement van Tastendeuvel in Halle, onderweg naar Op 't Kassaa.
rv Prins Jurgen, Prins Herman en Prins Ditsj met het kuikereglement van Tastendeuvel in Halle, onderweg naar Op 't Kassaa.

Het ‘kuikereglement’ van Tastendeuvel is met de nodige honneurs overgebracht naar het nieuwe stamlokaal van de Orde van Prinsen van Halle. Het reglement werd destijds door prins Macel Rossie opgesteld en somt in een reeks artikels op aan welke regels de prinsen van Tastendeuvel zich moeten houden. Het regelement werd jarenlang bewaard bij Prins Herman maar toen die zijn café Oud Rodenem sloot, verhuisde het kuikereglement in 2014 naar taverne Retro van Prins Ditsj. Die koos nu voor een carrièreswitch en dus werd in eigen rangen naar een nieuwe plek gezocht. Prins Jurgen mag voortaan het relikwie van Tastendeuvel bewaren in het café Op ’t Kassaa dat hij samen met Prinses Sasa uitbaat. De prinsen van Tastendeuvel trokken met het reglement woensdagavond in stoet van de Retro naar Op ’t Kassaa op de Nijvelsesteenweg. Ze kregen ook het gezelschap van Reus Vaantjesboer en de leden van de Confrèrie.

Tastendeuvel kreeg gezelschap van Reus Vaantjesboer en de Confrèrie tijdens de stoet van de Retro naar Op 't Kassaa.
rv Tastendeuvel kreeg gezelschap van Reus Vaantjesboer en de Confrèrie tijdens de stoet van de Retro naar Op 't Kassaa.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.