CARNAVAL HALLE: Mini Prinsenpaar opent de grote Carnavalfoor

Halle

Mini Prins Branko en Mini Prinses Fie kregen de eer om zondagnamiddag officieel de grote Carnavalfoor te openen.
Mozkito Mini Prins Branko en Mini Prinses Fie kregen de eer om zondagnamiddag officieel de grote Carnavalfoor te openen.
Mini Prins Branko en Mini Prinses Fie kregen de eer om zondagnamiddag officieel de grote Carnavalfoor te openen. Dat gebeurde in een open wagen en met het doorknippen van een lintje.

Nadien mochten het Mini Prinsenpaar samen met hun vrienden de attracties uittesten. In totaal staan er meer dan honderd attracties en kramen op de grote Carnavalfoor. Door de restauratie van het Historisch Stadhuis verhuisde enkele stielen naar de parking van De Bres maar het aanbod blijft groot. Voor het eerst staat de spectaculaire Rock’n Roller in Halle. Die attractie kreeg een plaats op het Stationsplein. Aan de Leide staat verder de Tiki Party opgesteld en ook die attractie kan voor het eerst in Halle beleefd worden. Alle klassiekers staan opnieuw op de kermis zodat jong en oud zich kunnen amuseren. Eén klassieker ziet er wel beter uit dan ooit: er staat namelijk een nieuwe ‘Polyp’ op de kermis. Redenen genoeg dus om af te zakken naar de Carnavalfoor.

Ook Prinses Cindy III waagde zich even aan een attractie en klom in de botsauto's.
Mozkito Ook Prinses Cindy III waagde zich even aan een attractie en klom in de botsauto's.
Aan de Leide staat de Tiki Party opgesteld en dat is een primeur voor Halle op de Carnavalfoor.
Mozkito Aan de Leide staat de Tiki Party opgesteld en dat is een primeur voor Halle op de Carnavalfoor.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.