CARNAVAL HALLE: Branko en Fie vormen het nieuwe Mini Prinsenpaar

Branko Vandenhouden en Fie Van Belle vormen het Mini Prinsenpaar.  Lilly Demol en Yorben Portaels werden verkozen tot het Mini Hofnarrenpaar.
Mozkito Branko Vandenhouden en Fie Van Belle vormen het Mini Prinsenpaar. Lilly Demol en Yorben Portaels werden verkozen tot het Mini Hofnarrenpaar.
Branko Vandenhouden (10) en Fie Van Belle (11) vormen het nieuwe Mini Prinsenpaar van Halle. 

De jongste carnavalisten zetten zaterdagnamiddag ’t Vondel op stelten tijdens het jaarlijks Kindercarnaval en meteen werd ook de Mini Prinsenverkiezing georganiseerd. Dit keer koos organisator Halattraction voor duurzaamheid als thema en dus moesten de kandidaten aantreden in een volledig gerecycleerd kostuum. Op de creativiteit van de kinderen zette dat alvast geen rem, want de kandidaten schitterden één voor één op dat grote podium van ’t Vondel. Ze voerden elk een show op en het publiek kon genieten van onder andere een optreden van het kidspopduo Blitz.

Na een praktische proef maakte voorzitter Jos Appelmans van Halattraction de uitslag bekend. Branko Vandenhouden is de nieuwe Mini Prins. Hij is lid van De Smosjterpotten. Zijn grootouders vormen dit jaar het Seniorenprinsenpaar en dat maakt zijn overwinning alleen maar mooier natuurlijk. De nieuwe Mini Prinses Fie Van Belle is dan weer lid van De Vrie Kadeikes. Yorben Portaels en Lilly Demol eindigden tweede en beleven Carnaval Halle vanaf volgende week mee op de eerste rij als Mini Hofnarrenpaar. Nu Halle ook een Mini Prinsenpaar heeft is het ‘kiekenkot’ compleet en kan volgend weekend het feest echt losbarsten wanneer alle carnavalisten zaterdag arriveren op de Grote Markt. 

De kandidaten van de Mini Prinsenverkiezing droegen allemaal een kostuum van gerecycleerde materialen.
Mozkito De kandidaten van de Mini Prinsenverkiezing droegen allemaal een kostuum van gerecycleerde materialen.
Branko Vandenhouden en Fie Van Belle kunnen het nauwelijks geloven: ze zijn niet uitgeroepen tot Mini Prinsenpaar van Halle tijdens de Mini Prinsenverkiezing.
Mozkito Branko Vandenhouden en Fie Van Belle kunnen het nauwelijks geloven: ze zijn niet uitgeroepen tot Mini Prinsenpaar van Halle tijdens de Mini Prinsenverkiezing.
De Vrie Kadeikes juichen nadat hun Fie Van Belle uitgeroepen wordt tot Mini Prinses.
Mozkito De Vrie Kadeikes juichen nadat hun Fie Van Belle uitgeroepen wordt tot Mini Prinses.
De kandidaten moesten voor de Mini Prinsenverkiezing aantreden in een volledig gerecycleerd kostuum.
Mozkito De kandidaten moesten voor de Mini Prinsenverkiezing aantreden in een volledig gerecycleerd kostuum.
Het kidspopduo Blitz trad ook op tijdens het Kindercarnaval in 't Vondel
Mozkito Het kidspopduo Blitz trad ook op tijdens het Kindercarnaval in 't VondelReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.