Bezoekers Beverberg en dienstencentra De Lemoon en De Pasja vallen in de prijzen door geen alcohol te drinken tijdens Tournée Minérale

Bezoekers Pauline en Josiane van ontmoetingsruimte Beverberg zijn de eerste winnaars van de spaarkaartactie voor Tournée Minérale.
Mozkito Bezoekers Pauline en Josiane van ontmoetingsruimte Beverberg zijn de eerste winnaars van de spaarkaartactie voor Tournée Minérale.

Ook in ontmoetingsruimte Beverberg en de dienstencentra De Lemoon en De Pasja wordt er deze maand opvallend minder alcohol gedronken tijdens Tournée Minérale. “We organiseren zelfs een spaarkaartactie”, zegt Paul Baert. “Wie een niet-alcoholisch drankje bestelt, krijgt een stempel en wanneer de kaart vol is, wacht een leuke verrassing. Onze eerste enthousiaste winnaars Pauline en Josiane van ontmoetingsruimte Beverberg waren hier heel blij mee.” Op dinsdag 26 februari vindt er om 14 uur ook nog een grote gezondheidsquiz plaats in dienstencentra De Lemoon in Lembeek.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.