Bestuurder ontsnapt aan erger: houten plank doorboort na rukwind portier van auto

Een houten plank van een werk doorboorde een wagen op de Brusselsesteenweg in Halle.
Brandweerzone Vlaams-Brabant West Een houten plank van een werk doorboorde een wagen op de Brusselsesteenweg in Halle.

Een bestuurder van een wagen had zaterdagnamiddag veel geluk toen hij langs een werf reed op de Brusselsesteenweg in Halle. Net toen hij omstreeks 16.30 uur langs reed blies een rukwind een houten plank van de werf weg en die doorboorde het portier van zijn auto aan de passagierszijde. De man kwam er met de schrik van af maar een ploeg van brandweerzone Vlaams-Brabant West kwam nadien wel ter plaatse om er voor te zorgen dat er geen ander materiaal meer kon wegwaaien. De hevige rukwinden veroorzaakten de voorbije dagen in de buurt geen grote schade. De brandweer moest wel een paar keer uitrukken om bomen en takken op te ruimen en loshangende panelen of zeilen opnieuw vast te maken of weg te halen.

Bestuurder ontsnapt aan erger: houten plank doorboort na rukwind portier van auto
Brandweerzone Vlaams-Brabant West Bestuurder ontsnapt aan erger: houten plank doorboort na rukwind portier van auto
Bestuurder ontsnapt aan erger: houten plank doorboort na rukwind portier van auto
Brandweerzone Vlaams-Brabant West Bestuurder ontsnapt aan erger: houten plank doorboort na rukwind portier van auto1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Louis Reynders

    Als ik die ravage zie aan de wagen heeft die automoblilist geen geluk gehad maar veel pech, als die plank langs zijn wagen door was gepasseerd had hij veel geluk gehad.