Exclusief voor abonnees

Bekende kledingzaak Dem’s Fashion failliet verklaard: “Dat zó’n winkel de deuren sluit is echt wel schrikken”

Dem's Fashion is gesloten nu het faillissement werd uitgesproken.
Mozkito Dem's Fashion is gesloten nu het faillissement werd uitgesproken.
De bekende kledingzaak Dem’s Fashion in de Basiliekstraat is failliet verklaard. Zo verdwijnt één van de oudste en de bekendste winkels in het centrum van Halle. Er is nu een curator aangesteld die het faillissement moet afhandelen. “Dat een winkel als Dem’s Fashion plots sluit is echt wel schrikken”, reageert schepen van Lokale Economie Johan Servé (Sp.a).

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chantal Brison

  Heeeeeel goed gezegd

 • JP Vandergucht

  De intellectuele leden van het college moeten misschien eens nadenken of ze niet medeverantwoordelijk zijn voor deze teloorgang verkeerscirculatie plan parkeergelegenheid dure parkeergelegenheid enz mensen uit groot Beersel groot Sint Pieters Leeuw groot Pepingen blijven weg om deze redenen maar zo ver hebben ze nog niet nagedacht blijkbaar

 • Jan De Greef

  De schepen van lokale economie die verschiet? Allé gij! Hebben de gemeenteraadsleden nog altijd niet door dat de teloorgang van de handelszaken in Halle werd ingezet met de heraanleg van de Basiliekstraat en omgeving? En wat met het huidige verkeersplan dat auto’s weert? Moesten de gemeenteraadsleden hun komiskes doen in ‘t stad zouden hun voeling met de commerçantes niet verliezen. De enige handelszaken waar ze binnen gaan zijn de café ‘s.