Halense Inge sluit met Portugese vakantiewoning seizoen ‘Met Vier in Bed’ af

'Tante Kris' en Inge.
DPG Media 'Tante Kris' en Inge.
In de slotweek van dit seizoen vertoeven de kandidaten van het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’ vier dagen lang aan de Portugese Zilverkust. In de laatste aflevering vanavond staat de Limburgse Inge Keunen (40) centraal. Zij is afkomstig uit Halen, maar vond in Portugal een vakantiewoning.

Vlakbij het strand, in de groene heuvels van de Portugese Zilverkust, ligt Reguengo Grande. Bovenop de berg schittert een witte parel: Casa do Carvalho, de vakantiewoning van Inge. Ze wordt in het programma vergezeld door haar tante Kris, die al langer in Portugal woont. “Ik denk dat ze nog verliefder is geworden op het land dan ik”, lacht Kris. Toen Inge op zoek ging naar een buitenverblijf voor haar gezin, was Portugal dan ook een evidente keuze.

Grote glaspartijen

Inge en haar man kochten een ruwbouw en konden het huis afwerken naar hun eigen normen en smaak. Casa do Carvalho werd een hedendaagse, moderne woning. “De grote glaspartijen brengen de natuur naar de living, dat was de bedoeling”, zegt Inge. Met haar man en drie kinderen trekt ze af en toe naar daar om het drukke leven te ontvluchten. Als ze er zelf niet genieten van de rust en de natuur, verhuren ze de woning aan vakantiegangers. Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime keuken met woonkamer en een zwembad. Voor ontbijt kunnen de gasten terecht in de kleine winkeltjes in het dorpje, boordevol verse streekproducten.

De aflevering start donderdagavond om 21.40 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.