Winnaars van Lekkerijentocht bekend

Twee winnaars van de lekkerijentocht met schepen Astrid De Winne.
rv Twee winnaars van de lekkerijentocht met schepen Astrid De Winne.
Kristof Meganck is de hoofdwinnaar geworden van de achtste Lekkernijentocht van de gemeente Haaltert. Hij kreeg een compostvat met beluchtingstok.

De winnaars van een biobakje zijn Greet Souffriau, Rita Van Bossuyt en Mathieu Boone. Er namen 213 wandelaars deel aan de Lekkernijentocht van de gemeente Haaltert, een wandeling van ongeveer 11 km.

De deelnemers vertrokken vanuit het Centrum De Kouter. Op de wandeling waren er vier stops waar de wandelaars een lekkernij kregen en een vraag van de wedstrijd konden oplossen over composteren en restjes verwerken. Een vijfde vraag en de schiftingsvraag konden de deelnemers oplossen in Centrum De Kouter met nog een glas Haletrut.

Aan de wedstrijd namen 178 mensen deel: 1 persoon had alle vragen juist, 23 hadden vier van de vijf correct. Als schiftingsvraag kon een gokje gewaagd worden op het aantal clipjes van een blikje frisdrank in een bokaal (183 clipjes).

Twee winnaars van de lekkerijentocht met schepen Astrid De Winne.
rv Twee winnaars van de lekkerijentocht met schepen Astrid De Winne.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.