Veel griezelplezier tijdens grote halloweenwandeling

De bezoekers moeten hier onder spinnenwebben door, terwijl lichten flikkeren en er griezels op de weg staan.
Claudia Van den Houte De bezoekers moeten hier onder spinnenwebben door, terwijl lichten flikkeren en er griezels op de weg staan.
De 'spooktaculaire halloweenwandeling' die de Ninoofse carnavalsvereniging Nie Geweun organiseerde in Denderhoutem, bracht opnieuw veel volk op de been.

De bezoekers werden getrakteerd op ijzingwekkende taferelen, tal van griezels die opeens uit het struikgewas opdoken, reuzespinnen, zombies, maar ook valkeniers en vuurspuwers. Laura Segers en Lore De Groote vonden de halloweenwandeling alvast geslaagd: "Het was leuk om te doen. Vooral het deel vlak voor de eerste stop, met de flikkerlichten, en het deel na de eerste stop, waren het leukst. We zijn enkele keren flink geschrokken", aldus de meisjes. Ook de organisatoren van Nie Geweun waren tevreden over deze editie: "Ondanks dat er alsmaar meer halloweenwandelingen worden georganiseerd, blijft de onze een massa volk aantrekken. We zijn dus zeer tevreden", aldus Wim De Mil van Nie Geweun. Hij schat dat er tussen de 2.000 en de 3.000 bezoekers deelnamen aan de halloweenwandeling. (CVHN