Specialiste opent schoonheidssalon ‘Beauty in the Box’ in voortuin

Wendy Van Droogenbroeck in haar nieuwe schoonheidssalon 'Beauty in the Box'.
Claudia Van den Houte Wendy Van Droogenbroeck in haar nieuwe schoonheidssalon 'Beauty in the Box'.
Wendy Van Droogenbroeck opent zondag haar schoonheidssalon ‘Beauty in the Box’ in Heldergem. De naam is zeer toepasselijk, want het schoonheidssalon is in een prefabbox in haar voortuin gevestigd.

“Ik ben afgestudeerd als licentiaat in de toegepaste wetenschappen en ben twintig jaar actief geweest in de banksector”, vertelt Wendy Van Droogenbroeck. “Na al de tijd had ik zin in iets anders. Daarom besloot ik om mij om te scholen tot schoonheidsspecialiste. In juni vorig jaar ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste in gelaatsverzorging, lichaamsmassage, manicure, pedicure en make-up aan het CVO in Lokeren.” 

Dat alles biedt ze aan in een box in prefab houtskeletbouw van STiDO. “De vergunning werd vorig jaar in mei eerst afgekeurd door de gemeente omwille van het ‘zicht’, maar na in beroep te gaan verleende de provincie in december wel een vergunning. De box heeft verwarming, airco en is erg goed geïsoleerd. Ik wou een plek weg van mijn privéwoning, waar mensen op hun gemak kunnen genieten.”

De opening van ‘Beauty in the Box’ vindt zondag 10 februari van 14 uur tot 18 uur plaats in Mottendries 44 in Heldergem. Meer info via www.beautyinthebox.be.

Schoonheidssalon 'Beauty in the Box' staat in de voortuin van Wendy Van Droogenbroeck.
Claudia Van den Houte Schoonheidssalon 'Beauty in the Box' staat in de voortuin van Wendy Van Droogenbroeck.
Wendy Van Droogenbroeck in haar nieuwe schoonheidssalon 'Beauty in the Box'.
Claudia Van den Houte Wendy Van Droogenbroeck in haar nieuwe schoonheidssalon 'Beauty in the Box'.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.