PROS verwelkomt Michel Follet en hangt kerst(wens)ballen op voor Zoë

De oma en meter van Zoë (rechts van de kerstboom) met het team van radio PROS bij de kerstboom, waar er al verschillende eerder aangekochte kerstballen inhangen.
Claudia Van den Houte De oma en meter van Zoë (rechts van de kerstboom) met het team van radio PROS bij de kerstboom, waar er al verschillende eerder aangekochte kerstballen inhangen.
Radio PROS houdt op zondag 23 december een speciaal kerstfeestje aan haar studio in de Leistraat in Heldergem.

Er zullen kraampjes staan op de parking met versnaperingen zoals glühwein, gebakken pensen, warme soep, hamburgers en hotdogs. De radiomakers zullen tussen 14 uur en 16 uur ook de kerst(wens)ballen ophangen die mensen op de kerstshow van radio PROS kochten om Zoë, een 15-jarig meisje uit Denderleeuw die darmkanker heeft, te steunen. Nog tot 6 januari kunnen er kerstballen worden gekocht. De grootmoeder en een tante van Zoë zullen er ook zijn en verkopen hun ‘Klavertjes en Snoepzakjes’. Ze zijn op de radio te horen tussen 16 en 18 uur en maken contact in het UZ Gent met Zoë.

Zondagnamiddag komt ook radio-icoon Michel Follet langs. Pieter Van Banden van radio PROS zal samen met hem tussen 16 en 18 uur ‘Live Radio’ presteren. Alle luisteraars zijn zondag welkom bij PROS. Wie er niet kan bij zijn, kan het programma met Pieter Van Banden en Michel Follet bekijken via de videostream, maar ook beluisteren via de livestream zondagnamiddag tussen 16 en 18 uur. Meer info op www.radiopros.be.

Michel Follet
Vangroenderbeek Eddy Michel FolletReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.