Nieuwe openingsuren Wijk-Werken in Sociaal Huis

Het Sociaal Huis in Haaltert
Claudia Van den Houte Het Sociaal Huis in Haaltert
Wijk-Werken heeft nieuwe openingsuren in het Sociaal Huis.

De bemiddelaar Wijk-Werken, Nancy Duym, zal voortaan op woensdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur en op donderdagvoormiddag van 9 tot 12 uur aanwezig zijn in het Sociaal Huis in Haaltert, en dus niet meer op dinsdag- en woensdagvoormiddag. Wijk-Werken houdt in dat klusjes uitgevoerd worden door werkzoekenden. Zij worden vergoed met Wijk-Werkcheques. Per begonnen uur krijgt de wijkwerker één wijk-werkcheque. De wijk-werkcheques zijn net als dienstencheques fiscaal aftrekbaar. 

Privépersonen, lokale overheden, vzw’s en andere niet commerciële verenigingen, onderwijsinstellingen en land- en tuinbouwbedrijven kunnen tegen betaling een beroep doen op werkzoekenden ingeschreven in het Plaatselijk WijkWerken Agentschap (PWWA) voor het uitvoeren van werkzaamheden die niet binnen het reguliere arbeidscircuit aan bod komen. Denk maar aan gras maaien, hagen snoeien, sneeuw ruimen, lampen vervangen, meubels monteren, vervoer van personen, huiswerkbegeleiding, koken en afwassen, oppassen op huisdieren en meer.

De volledige lijst en meer info via www.vdab.be/wijk-werken/gebruiker of bij Nancy Duym in het Sociaal Huis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.