Muziek, roofvogels en magie op Atoms Campingconcert

Organisator Jeroen Wiggleer 'dj Franzke' op het terrein van camping Reamerik, waar het concert plaatsvindt.
Claudia Van den Houte Organisator Jeroen Wiggleer 'dj Franzke' op het terrein van camping Reamerik, waar het concert plaatsvindt.
Jeroen 'dj Franzke' Wiggeleer organiseert op dinsdag 14 augustus het tweede 'Atoms Campingconcert'.

"De tweede editie wordt opnieuw een volksfeest voor jong en oud", vertelt Jeroen. "Het Atoms Campingconcert is meer dan alleen een concert, het is een totaalbeleving die om 16 uur afgetrapt wordt door Bram & Lennert. Daarna is er een roofvogelshow, waarna iedereen met de roofvogels op de foto kan. Nog op het programma: een goochelshow met Tim Slaats, de Nederlandse 'Nicholas', en een optreden van coverband 'Chez Kit'. Yves Segers sluit af om 23.15 uur."

Er is ook een witkap-, cava-, pastis-, en ginbar, alsook een foodtruck. Voor de kinderen is er een springkasteel en een speeltuintje.

Het Atoms Campingconcert vindt dinsdag opnieuw plaats op camping Reamerik, in de Zonnestraat in Denderhoutem. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.